Du er her. #1 - Foreningswebsite > Aktiviteter/Jagter > Jagthorn

JAGTHORNSBLÆSNING I FORENINGEN !

Det er  mere end 10 år siden, foreningen begyndte med undervisning i jagthornsblæsning. Foreningens instruktører har indgået et samarbejde med Skive jagtforening og blæser i vinterhalvåret i Jægerhytten, Bjørnevej 25, Skive.

Interessen for at lære er der stadigvæk, der kommer nye til hvert år. Nogle er gået videre og deltaget i Jægerforbundet`s duelighedsprøver, der bliver afholdt en gang om året.

Foreningen har været repræsenteret gennem årene med flotte resultater, både i solo- og gruppeblæsning.

Der øves først og fremmest for at kunne blæse til jagterne. Der er lagt vægt på et hyggeligt samvær, der er plads til alle såvel begyndere der har lyst til at prøve og øvede der kunne tænke sig at blæse i Jægerlunden

Har du lyst til at prøve, vil du være meget velkommen.

Der blæses på jagthorn hver onsdag aften. Begyndere starter kl. 18.30 og de
Lidt mere øvede slutter sig til kl. 19.30.
Vi er et blandet hold på 20 - 22 personer fra Estvad-Rønbjerg og Skive Jagtforening,
som blæser  i Jagthytten på Bjørnevej 25.
Der lægges vægt på kvaliteten, men også på det sociale og et godt kammeratskab På holdene.
Begynderholdet ledes af Tue Kristiansen tlf.: 60 78 86 96
Det mere øvede hold ledes af Hans Stephansen tlf.: 24 76 06 05.
Hvis du skulle have fået lyst til at blæse med, eller vil se/høre om det er noget for dig, er du meget velkommen. Der er åben for ny tilgang.
Der vi også være mulighed for deltagelse ved Danmarks Jægerforbunds mærkeprøve i jagthornsblæsning.
Oplysning og tilmelding ved Hans Stephansen tlf.: 24 76 06 05.