Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

27-05-2020: Prisværdigt samarbejde om mårhunderegulering

Også i Østjylland er man flere steder ved at have sat mårhundereguleringen i system, og der samarbejdes på kryds og tværs blandt både interesseorganisationer og myndigheder.

27-05-2020: Månedens Foto i maj

Deltag i vores fotokonkurrence og vind præmier. Hver måneds vinder går videre til konkurrencen om at blive årets foto i Jæger.

26-05-2020: Vis gensidigt hensyn i naturen

Her i bukkejagten får vi en del henvendelser – både fra jægere og fra ikke-jægere. I DJ's natursyn går vi ind for en rummelig natur, hvor vi viser hensyn til hinanden.

26-05-2020: Link til 1. gratis online våbenlektion

I aften kl. 20.00 går vi i luften med endnu en omgang online jagttegnsundervisning. I aften får du den første af to lektioner med fokus på våben. Alle kan deltage, og her får du linket.

25-05-2020: Rågeregulering i kongeby

Blot et halvlangt stenkast fra Vordingborg bys vartegn, Gåsetårnet, regulerer den lokale jagtforening rågeunger for kommunen i bynær skov – og det er med borgernes fulde opbakning.

25-05-2020: Tilmelding til ERFA-møder og webinar

ERFA-møder for jagttegnskursuslærere er nu åben for tilmelding på Jægerforbundets hjemmeside. Møderne afholdes i jagtbutikker og deltagelse er gratis.

22-05-2020: Online jagttegnsundervisning fortsætter

Godt nyt til alle jagttegnskursister: Efter tre vellykkede webinarer med fokus på vildtkending, fortsætter konceptet frem til sommerferien. Næste gang står den på våbenlære.

21-05-2020: Forstyrrelser!

I yngletiden har fuglene fred – eller har de? Kanoer, kajakker, windsurfere og kitesurfere er særlig problematiske i forhold til ynglende fugle.