Du er her. #1 - Foreningswebsite > Personalia > Mindeord for Børge Pedersen

Jagt Forbi

Det var med stort vemod at Estvad Rønbjerg Jagtforening modtog budskabet om Børge Pedersen død fredag d. 16. december. Børge blev 82 år.

Børge var i 58 år et skattet medlem af foreningen, hvor han brugte mange timer ved deltagelse i såvel jagterne som foreningens andre aktiviteter. Børge var et glad og rummeligt menneske, med masser af humor og ikke mindst en meget stor viljestyrke, som særligt kom til udtryk, da helbredet skrantede lidt og besværliggjorde Børges mobilitet.

Vigtigst i Børges liv var hans venner og familie, men interessen og den store lidenskab til naturen, som Børge nød som ivrig jæger og lystfisker. Naturen var også en meget stor drivkraft i Børges liv og trods helbredes besværligheder, var Børge yderst ukuelig og aktiv lige til det sidste.

Vi vil savne at have Børge iblandt os, og vore tanker går til Lise og familien.

Med tonerne til Jagt forbi og Last post tog foreningen afsked med Børge efter bisættelsen ved Egeris kirke.

Æret være Børge Pedersens minde.

På vegne af Estvad Rønbjerg Jagtforening.