KORTLÆGNING Facebook

Navn på proces

Estvad Rønbjerg Jagtforening på Facebook, offentlig gruppe

Kategori for registrerede

Foreningen registere ikke de opgivne personoplysninger i forbindelse med anmodning om medlemskab på Facebook siden.

Der vil på Facebook være registeringer og profiloplysninger som det enkelte har lagt op i forbindelse med anmodning af medlemskab af Facebook. Disse oplysninger anvendes ikke af foreningen og er et mellemliggende mellem den enkelte og Facebook, efter de sikkerhedsregler som fastsat af Facebook.

Beskrivelse af processen

Administratorer og ordstyrere

Ralph Strunck, foreningsmedlem

Jan B. Rasmussen, foreningsmedlem og formand

Ovenstående er de personer som administerende og godkender medlemsanmodninger og opslag på siden.

Formål

Formålet er at foreningen har et socialt netværk hvor medlemmer og andere intereserede kan orintere og udveksle aktiviteter og emner der har relation til foreningens virke og interesseområde.

Ligeledes er der i bestyrelsens interesse for at kunne give hurtige og korte meddelser omhandlende orienteringer og aktiviteter i foreningen.

Personoplysninger
og kategorier

Almindelige personoplysninger:

Foreningen behandler og registerer ikke medlemsoplysning fra Facebook.

De oplysninger som den enkelte har lagt ud på sin Facebook, er omhandlet ef den beskyttelse af personlige oplysninger som er en grundlæggende og vigtig værdi for Facebook og i forhold til deres sikkerhedspolitik.

Derfor bør der ikke slås personlige eller fortrolige oplysninger op om andre uden først at få deres samtykke. Vi gør det desuden muligt for folk at anmelde billeder, som de mener er en overtrædelse af deres ret til privatlivets fred.

Hjemmel

På baggrund af Interesseafvejning eller Samtykke.

Alle behandlinger af persondata er baseres på en af de lovlige grunde, som nævnes i forordningen – de lovlige grunde betegnes ”lovhjemmel”.

Hvor kommer data fra?

Oplagte data kommer fra administratorer, ordstyrere og gruppemedlemmer som er optaget på siden, samt de der lægger opslag m.m. op på siden.

i forbindelse med billeder fra arrangementer i foreningens regi m.m. kan det enkelte medlem anmelde til administrator/ordstyrer såfremt de ikke ønskes vis på siden.

Hvor sendes data til?

Der anvendes og videregivess ingen data fra foreningen fra Facebook siden.

Hvilke systemer anvendes?

Foreningens profil på facebook

Hvor gemmes data?

Der gennems ingen data af foreningen. Gemning af data lagt på Facebook er et mellemligende melem Facebook brugeren.

Hvornår slettes data?

Der gennems ingen data af foreningen.

Hvem har adgang til data?

Alle brugere på Facebook har adgang til den offentlige side.

Forslag til forbedring?

Hvad skal vi være opmærksom på fremadrettet?

At data ajourføres kontunuerligt, data slettes, når et medlem forlader gruppen eller ønsker data slettet.

Virusbeskyttelse skal være opdateret.

Hvem er ansvarlig for processen?

Formand: Jan B. Rasmussen

Næstformand: Jørgen Strunck